Fotoserie: zwangere ballerina

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

1455912_676874462334769_322463985_nDit is Mary Helen Bowers, een bekende ballerina. Zo trainde zij Natalie Portman voor haar rol in Black Swan, en helpt ze de Angels van Victoria’s Secret (bijvoorbeeld onze Doutzen) om strak te worden voor de show. In maart raakte ze zwanger van haar eerste kindje.

Zwangere ballerina

Haar zwangerschap weerhield haar er niet van te dansen, ze ging zelfs -met toestemming van haar dokter- door tot een week voor de uitgerekende datum. Dit leverde geweldige foto’s op, die zij deelde op haar Instagram. Mary Helen: “Een zwangerschap is zo magisch! Ik heb me nog nooit zo verbonden met mijn lichaam gevoeld. Ballet heeft mijn zwangerschap intenser gemaakt! Een tip voor zwangere vrouwen: ‘Aanvaard de veranderingen in je lichaam, vecht er niet tegen’.”

Mary Helen is blij dat ze haar hele zwangerschap heeft vastgelegd en ook heeft gedeeld met de wereld. Inmiddels is ze bevallen van dochter Lumina Belle, dus we hebben in de galerij ook een fotootje van dit wonder, dat al die maanden met haar ‘meedanste’, toegevoegd.

Mary Helen ontwikkelde ook een trainingsprogramma, speciaal voor zwangere vrouwen. Haar webshop vind je hier.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*