Man vertelt vrouw dat ze zwanger is, nadat sterilisatie mislukt

sterilisatie

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het gebeurt niet vaak dat de man aan de vrouw kan vertellen dat ze zwanger is. Tim kon dit wel doen, en wel door een hele bijzondere reden. Acht maanden voordat hij achter de zwangerschap kwam, onderging hij een sterilisatie. Toen zijn vrouw zwangerschapssymptomen kreeg, bedacht hij dat hij nooit de testresultaten van de operatie had gekregen. Na een telefoontje van de dokter kwam hij erachter dat deze mislukt was…

Man laat zijn vrouw weten dat ze zwanger is, nadat sterilisatie mislukt

Tim saboteerde het toilet zodat deze niet meer kon doorspoelen. Toen zijn vrouw van huis wegging, deed hij de zwangerschapstest in de urine en wachtte af. De test kwam positief uit de bus, ze zijn zwanger! Met de test en een kaartje verraste hij zijn vrouw Rachel toen ze thuis kwam. Helemaal overdonderd reageert ze: “Echt? Hoe heb je dit gedaan? Ben je serieus?”

Lees ook Dit is de leukste Nederlandse zwangerschapsaankondiging die we ooit hebben gezien!

Surprise!

Het stel besloot het nieuws geheim te houden tot ze het geslacht ontdekten. Daarna zouden ze het filmpje online zetten om de zwangerschap bekend te maken aan familie en vrienden. En dat hebben ze een aantal dagen geleden gedaan. Je kunt het leuke filmpje hieronder bekijken.

Lees meer Hilarisch: slow motion-beelden van de reacties op zwangerschapsaankondiging

Foto van zwangerschapstest via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*