Filmpje: peuter leert om blij te zijn met komst baby

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

In het compilatiefilmpje waarin papa en mama Ryan en Elizabeth Worrell hun zwangerschap aankondigen, laten ze filmpjes zien waarin ze steeds weer aan hun zoontje Ryan jr. vragen of hij een broertje of zusje wil. Ryan jr. wil eerst helemaal geen broertje of zusje, maar hoe verder je in het filmpje komt, hoe leuker hij het vindt. Een complicatie van alle filmpjes bij elkaar vormt een heel schattige, originele zwangerschapsaankondiging.

Langzame vooruitgang

Iedereen weet dat peuters soms heel graag ‘nee’ zeggen. Ryan jr. weet zeker dat hij het niet leuk vindt om een babybroertje- of zusje te krijgen. Andere dingen, zoals boten vindt hij wel leuk. Door het jaar heen filmden Ryan en Elizabeth hun zoontje steeds met de vraag: ‘Wil je dat papa en mama een baby krijgen?’ of ‘Zou je het leuk vinden om grote broer te worden?’ In het filmpje zie je hoe Ryan jr. langzaam het het idee leuk gaat vinden dat hij een babybroertje- of zusje zou krijgen.

Lees ook: 5 tips om je peuter voor te bereiden op de baby + boekentips.

Grote broer worden

Het filmpje eindigt ermee dat Ryan en Elizabeth aan Ryan jr. vertellen dat hij grote broer wordt. Ryan moet het even tot zich door laten dringen en laat zijn ouders in spanning hoe hij zal reageren. Maar uiteindelijk zegt hij heel schattig dat hij het leuk vindt. Ook wil hij meteen onder mama’s shirt kijken om de baby in haar buik te zien.

Geboorteaankondiging eerste kind

Voor de geboorte van Ryan jr. maakten Ryan en Elizanbeth ook een origineel filmpje, waarin ze scenes uit de Lion King verwerkten. Een mooi filmpje vanaf de spanning bij de weeeën tot hele blije ouders na de bevalling.

Bekijk ook dit filmpje: verdrietig zusje wil niet dat babybroertje ouder wordt.

Jongen in foto is niet het jongetje uit de video.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*