Filmpje: Internet valt als een blok voor deze peuter die Ed Sheeran covert!

Processed with VSCO with 4 preset

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Echt een talentje, dit jongetje van nog maar 2 jaar uit Reykjavik. Daniel Breki McCollough zingt uit volle borst mee met een hit van Ed Sheeran (met wat hulp van zijn stiefvader). Het schattige filmpje werd in 1 dag tijd al meer dan 13 miljoen keer bekeken!

Peuter gaat volledig op in ‘Thinking Out Loud’ van Ed Sheeran

Op de beelden zie je de peuter gepassioneerd spelen op zijn speelgoedgitaar en meezingen in de microfoon, terwijl de vriend van zijn mama ‘Thinking Out Loud’ speelt op de akoestische gitaar. Het filmpje is ontzettend veel bekeken en geliked en de positieve reacties stromen binnen. Vooral ook de stiefvader die zingt op de achtergrond mag rekenen op veel complimentjes voor zijn zangtalent.

“We plaatsten het filmpje online zodat mijn broer in Londen het kon zien”, vertelt de moeder van kleine Daniel, Aldis Bjork Oskarsdottir. “Hij mist Daniel en blijft graag op de hoogte van hoe het met hem gaat.”

Bekijk ook dit filmpje van een meisje dat uit haar dak gaat op Gotyes hit. Cute! En eerder zagen we ook al een knulletje dat keihard danst op Let it Go.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*