Peuter meldt zich bij politie om een knuffel te geven

meisje wil politie knuffel

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Waar de meeste mensen naar het politiebureau gaan om aangifte te doen, meldde de tweejarige Meagan uit Geldrop zich afgelopen week bij de politie om een hele andere reden: ze wilde de politieagenten graag een knuffel geven!

Meisje van twee wil politie een knuffel geven

De politie van Geldrop-Mierlo, Nuenen, Son en Breugel plaatst afgelopen week een filmpje van Meagan op hun Facebookpagina. Ze zijn wel vaker gewend dat er kinderen aan de poort staan om bijvoorbeeld motors te zien of voor een rondleiding. Maar nooit kwam er een kind met de reden die Meagan had.

Niemand thuis

Helaas was er niemand op het bureau en daar balen de politiemannen en -vrouwen zelf ook van. “Wij willen Megan uit Geldrop namens alle politieagenten van het bureau in Geldrop een virtuele dikke warme knuffel geven. Wij zullen Meagan binnenkort hoogstpersoonlijk bezoeken zodat wij Meagan in het echt kunnen knuffelen.”, zo schreven ze in de Facebookpost. Hopelijk kunnen we binnenkort kijken naar een lief filmpje waar Meagan’s droom in vervulling gaat. Het schattige filmpje dat het meisje aan de poort staat, kun je hieronder bekijken.

Foto meisje met politiepet via Shutterstock

Lees ook Politie assisteert bij bevalling

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*