Enveloppen vooraf bestellen

enveloppen vooraf bestellen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Als je net bevallen bent, heb je hier echt geen zin in: adressen schrijven op enveloppen. Dat kan je je wel voorstellen! Enveloppen vooraf bestellen en beschrijven is dan ook geen overbodige luxe. Hier lees je hoe je dit doet en waar je op moet letten.

Tip: schrijf je enveloppen van tevoren

Wat is het leuk om rond te neuzen in de oneindige hoeveelheid geboortekaartjes! Je ziet al helemaal voor je hoe je, nadat de baby geboren is, het geboortekaartje de deur uit kunt doen. Wat is het dan lekker als je na je bevalling de enveloppen kant en klaar thuis hebt liggen. Bij geboortekaartjessites HierBenIk en Hippe Geboortekaartjes heb je de mogelijkheid om vooraf je enveloppen te bestellen, zodat je in je zwangerschapsverlof al de enveloppen in huis hebt en kunt beschrijven.

Tip: vergeet niet om ook de geboortezegels alvast te plakken.

Hoe werkt het bestellen van enveloppen?

Heb je een leuk geboortekaartje uitgekozen en ben je helemaal tevreden met de proefdruk die je thuis hebt gehad? Ja? Dan is het tijd om de enveloppen te bestellen. Bij de proefdruk heb je een voorbeeld van de envelopkleuren gehad en heb je de kleur die het mooiste bij je kaartje staat, kunnen uitzoeken. Nu hoef je alleen nog maar naar de site te gaan en de enveloppen te bestellen. Supereasy! Hier moet je aan denken:

Welke kleur staat het best bij mijn kaartje?

De kleur van de enveloppe kan je kaartje extra speciaal maken, maar ook je kaartje naar beneden halen. Populaire envelopkleuren zijn roze, babyblauw en wit. Maar heb je een kaartje dat lekker vrolijk is, dan kan het ook leuk zijn om voor een groene enveloppe of een oranje enveloppe te kiezen. Ben jij een echte trendwatcher? Dan is de transparante enveloppe echt wat voor jou! Op Instagram is dit al helemaal hot!

Welke grootte envelop wil ik?

Héél belangrijk: welke grootte envelop kies je? Dit heeft natuurlijk alles te maken met de grootte waarin je het kaartje wilt laten maken. Is dit 13×13? Kies dan een envelop van 14×14. De envelop is altijd net iets groter dan het kaartje, zodat het geboortekaartje niet beschadigd.

Hoeveel enveloppen bestel ik?

We blijven mensen en met het schrijven van de adressen, of het plakken van de sluitzegels gaat er soms weleens wat mis. Wat is het dan handig dat je wat extra enveloppen hebt! Wij raden aan om altijd 10% extra enveloppen te bestellen.

Het resultaat

Als je de enveloppen binnen krijgt, kan je direct aan de slag. Pak er een mooie pen of stift bij en schrijf de adressen van je familie en vrienden alvast op de envelop. Met een gezellig muziekje erbij is dit zo gedaan! En dan hoef je alleen nog te wachten tot het moment dat je de échte kaartjes kunt bestellen.

Tip: Houd je ervan om aan de enveloppen te knutselen? Dan kan je ook nog sluitzegels bestellen of een touwtje te kopen wat je bij het sluiten van de enveloppen om de envelop knoopt.

enveloppen-vooraf-bestellen

Bekijk hier hoe je de envelop speciaal maakt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*