Hoe maak je van je geboortekaartje een echt kadootje?

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

We zien het steeds meer gebeuren: mensen maken een waar kadootje van de post die ze versturen. De enveloppen van trouwkaarten en geboortekaartjes worden zorgvuldig versierd, zodat de ontvangers echt positief verrast zijn met het mooie pakketje dat ze op hun mat krijgen.

Versier de envelop van je geboortekaartje

Bij hippe-geboortekaartjes.nl kun je de enveloppen al vooraf bestellen. Ideaal dus! Tijdens je verlof kun je je dus helemaal uitleven om de enveloppen te versieren. In deze blog een paar leuke tips!

Enveloppen– Als je een proefdrukje bestelt, ontvang je een heel setje, met daarin ook voorbeelden van alle kleuren enveloppen. Wist je dat we sinds kort ook gouden, zilveren en kraft-enveloppen hebben? Vooral kraft is helemaal hip en de ideale envelop om te versieren.

– Maak je eigen postzegel, bijvoorbeeld met een foto van jullie kindje. Dit kan bij PostNL en bij Bpost (voor de Belgen). Reken maar dat je hier leuke reacties op krijgt!

– Kies een gave sluitzegel om je enveloppen mee dicht te plakken. Dat ziet er niet alleen gaaf uit, maar het scheelt je ook een hoop tijd! Je kunt ook een sluitzegels laten ontwerpen op basis van het geboortekaartje: zo kun je er ook een persoonlijke touch aan geven.

– Bestel een stempel, bijvoorbeeld bij Buitendelijntjes.nl, om je envelop te versieren.Customize je envelop en geboortekaartje en envelop

– Maak werk van het adres op de envelop. Probeer heel mooi te schrijven of kies voor een mooie adressticker.

 – En leef je uit met washitape en bijvoorbeeld een papieren onderzettertje (die je bij de Action kunt kopen) om het adres op te schrijven.

Customize je envelop en geboortekaartje met washitape

sluitzegels envelop geboortekaartje

Customize je envelop en geboortekaartje

Foto’s gemaakt door Anouk Fotografeert & Babyblog.

Lees ook: je envelop versieren – hier vind je meer uitleg.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*