Deze baby kost zijn ouders €167.000

dit-kost-je-baby-echt

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Hun laatste tripje met z’n tweeën kwam dit Britse stel duur te staan. Ze wilden nog eventjes 5 dagen naar New York voordat ze vader en moeder zouden worden. Zoontje Dax besloot anders en werd 11 weken te vroeg geboren!

Ongewild verblijf

Zijn ouders schrijven: “We gingen naar een taartenwinkel, wandelden door Central Park en we hadden het zo naar ons zin dat Dax besloot om mee te kijken.” Dax werd dus veel te vroeg geboren. En nu… mogen ze ziekenhuis pas 10 maart verlaten. Het kindje is namelijk nog veel te licht en mag dus ook niet vliegen. Het stel heeft geen geld, geen kleren en geen familie ter plekke om te helpen. En ze zijn enorm bang dat de verzekering de kosten van hun ongewilde verblijf, en vooral de medische kosten – die meer dan €160.000 zullen zijn-, niet gaat dekken. Daarom zijn ze een crowdfundingsactie gestart. Inmiddels is er al meer dan €8000 opgehaald.

Update 3/1/2015: Goed nieuws! Het ziekenhuis heeft beloofd de kosten te dekken. De instelling verklaarde: “Het Lenox ziekenhuis probeert samen met de verzekeringsmaatschappij alles kosten te dekken voor het ziekenhuis, de verdoving en medische hulp. Het zal de familie niets kosten, dat beloven wij.”

Bekijk ook: Nederlandse baby wordt in de file geboren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*