De reden dat deze babyfoto viraal gaat, is een beetje vies…

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het zal je maar gebeuren: op het moment dat je een super schattige babyfoto wilt maken begint je baby precies te poepen. Papa Mark Resnick, overkwam het. Niet 1 keer, maar zelfs 2 keer! Toen Gigi van Memory Portraits de foto van de fotoshoot op internet zette, vonden andere ouders het zo grappig, dat je foto snel het internet veroverde.

Twee foto’s met een verhaal

Toen Gigi van Memory Portraits de foto’s van de fotoshoot op internet zette, vonden andere ouders het zo grappig, dat de foto’s snel het internet veroverden. Op de eerste foto lijkt alles nog heel rustig. Baby Asher ligt heerlijk te slapen op de rug van zijn vader. Maar dan komt de tweede foto; de foto waarbij je je neus optrekt. Want op de tweede foto zie je dat Asher poept op de rug van zijn vader!

babyfoto stoer vader

babyfoto papa poep

Bekijk ook: foutje! Het ‘geweldige design’ blijkt niet te zijn wat deze vader dacht.

Photoshoot gaat niet zoals gepland

Wat de kijker niet ziet, is dat de eerste foto genomen is na de eerste keer dat baby Asher zijn op zijn vader poepte. Fotografe Gigi schrijft op haar Facebook: “Ik nam de eerste foto nadat het mannetje al op de rug van zijn vader had gepoept en we alles net schoon hadden gemaakt. Onnodig om te zeggen: Asher had ons nog meer te geven. (…) Hij poepte niet alleen nog een keer op zijn vader, maar hij plaste en spuugde ook. En dat allemaal binnen een paar seconden!” Het enige wat gezegd kan worden: ‘shit happens’.

Mooi resultaat

Nadat Asher al zijn behoeften had gedaan, ging de fotoshoot eigenlijk heel goed. En dat kunnen we wel zien op de volgende lieve babyfoto’s:

lief vader kindje baby

fotoshoot baby glimlach

Bekijk ook: geniaal: Dordtse vader pakt versiering na geboorte groots aan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*