Moeder schrijft hilarisch en herkenbare brief aan man

moeder schrijft hilarische brief

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De Amerikaanse Meghan besloot om met vriendinnen op vakantie te gaan. Omdat haar man er nu helemaal alleen voor staat, schreef ze een brief om hem voor te bereiden om hetgeen hem te wachten staat. De hilarische brief is herkenbaar voor heel veel moeders.

Moeder schrijft brief aan man als zij op vakantie gaat

Ze begint de brief: “Ik schrijf dit uit liefde, niet uit angst. Ik wilde je wat dingen duidelijk maken, voordat je dit weekend alleen in gaat. (…) Als je thuis komt lijkt het allemaal niet zo erg. De kinderen zullen knuffelen, springen en blij zijn om je te zien. Dit zal van korte duur zijn… Dat beloof ik je.” Hierna legt ze uit hoe de avond eruit gaat zien, van avondeten tot bedtijd. Bijvoorbeeld dat de kinderen ruzie zullen maken over wie de Elsa-jurk mag dragen.

Lees ook Vader schrijft ontroerende brief aan zijn dochtertje

Avondeten

Maar ook het diner komt aan bod. “Bailey wil pizza, Harper vraagt om hotdogs. Quinn zal huilen als je hotdog zegt, want ze wil macaroni met kaas (niet de oranje, niet de witte, maar de paarse). Als je klaar bent met het maken van paarse macaroni, zal ze vragen om toast. Als Quinn het woord toast hoort, wil ze ook toast. (…) Uiteindelijk eet iedereen cornflakes als avondeten.”

En dan bedtijd

Ze gaat verder: “Na het eten wil je even relaxen, maar ik waarschuw je. Het wordt stil… heel stil. Dat is wanneer je realiseert dat de peuter in slaap is gevallen. Laat de peuter NIET in slaap vallen. Ze zal tot half twee ’s nachts wakker zijn.” En ook bedtijd is geen pretje legt Meghan uit. “Ze zullen naar beneden komen… een voor een… elke 5 minuten… voor water. Laat NIEMAND Quinn’s Elsa beker gebruiken. Ze gaat helemaal door het lint.”

En het gaat verder…

Verder zal Penny een drama worden, want ze wil niet een Mickey Mouse, maar een Elsa pyjama aan. Daarna krijgt ze dorst. En hij moet niet vergeten om de paarse lamp aan te laten, niet de blauwe. Waarna hij maar de iPad moet geven en moet hopen op het beste. En als afsluiter: “Oh, en vergeet niet de ventilator aan te doen. Ze zweet zich helemaal kapot in haar slaap.”

De hele brief lees je hier:

Lees ook Vader schrijft hilarisch gedetailleerde instructies voor oppas

Foto van vader via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*