De 3 favoriete blogs van 2015 van Daphne

favoriete blogs 2015

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het einde van 2015 komt in zicht. We blikken terug op een jaar met prachtige bevallingsverhalen, hilarische zwangerschapsaankondigingen en leuke filmpjes. Ik heb drie blogs uitgezocht die mij het meest zijn bijgebleven of die ik het leukst vond.

Mijn favoriete blogs van het afgelopen jaar

Inspirerend filmpje van een te vroeg geboren baby

Het verhaal van de familie Grier is mij altijd bijgebleven. Na een zwangerschap van 24 weken beviel Mary Grier van Jack. Een heftige periode begon voor Mary en haar man, waarin het elke dag onzeker was of Jack het zou halen. In een prachtig filmpje zie je hoe ze samen elke mijlpaal vieren die Jack haalt, zoals de eerste keer dat Jack zijn ogen opent. Afgelopen september vierden ze zijn eerste verjaardag!

 

Bruidsmeisje bevalt op bruiloft van beste vriendin

Melissa was eigenlijk pas 5 weken na de bruiloft uitgerekend, maar op de dag dat haar beste vriendin zou trouwen, beviel zij van een gezonde zoon. De bruid, Bernadette, kwam haar nog snel opzoeken om de kleine Hunter te bewonderen, voordat ze in het huwelijksbootje stapte. Bernadette reageerde: “Het was heel bijzonder. Dit is een dag die we voor altijd zullen delen.” Het ziekenhuisbezoek leverde prachtige beelden op.

bruid bruidsmeisje

Lees ook: de favoriete blogs van Marijke

Man ontdekt door liplezen dat hij opa wordt

Deze zwangerschapsaankondiging ging vorige maand viraal en staat absoluut in mijn top 3. Alexa en haar partner maakten op een originele manier bekend dat zij een kindje verwachten. Ze lieten de ouders van Alexa het nieuws raden door middel van liplezen. De moeder van Alexa heeft het snel geraden, maar Alexa’s vader brengt het er minder goed vanaf, wat hilarisch beelden oplevert. De reactie van de man als hij hoort dat hij opa wordt is geweldig!

Lees ook: de 10 opvallendste geboortes van 2015

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*