Bruidsmeisje bevalt op bruiloft van beste vriendin

bruid ziekenhuis baby

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De hoogzwangere Melissa White zou bruidsmeisje zijn op de bruiloft van haar beste vriendin, maar nog voordat ze aanstalten maakte om naar de bruiloft te gaan, beviel zij van een prachtige zoon.

Bruidsmeisje bevalt op de dag van de bruiloft

Melissa was pas vijf weken na de bevalling uitgerekend, dus ze verwachtte gewoon naar de bruiloft van haar beste vriendin te gaan. Maar de nacht voor de bruiloft kreeg ze weeën. In plaats van naar een bruiloft, ging ze met gierende banden naar het ziekenhuis.

Lees ook: Bloemenmeisje (4) leest haar vader de les

Bevallen van een prachtige zoon

De dag erna, een paar uur voordat de bruiloft begon, kreeg bruid Bernadette Turner een telefoontje van haar beste vriendin dat ze elk moment kon bevallen. Een uur daarna werd ze weer gebeld: Melissa was bevallen van een gezonde zoon, Hunter. “Toen ze me belde, huilden we eerst vijf minuten lang. Ik was heel erg blij voor haar, maar tegelijkertijd vond ik het ook jammer dat ze niet bij de bruiloft kon zijn.” vertelde Bernadette.

Lees ook: Zwangere bruiden stralend op de foto

Een ziekenhuisbezoekje door de bruid

Nog voordat de bruiloft begon is Bernadette snel naar het ziekenhuis gereden om haar vriendin te feliciteren. Ze reageerde: “Het was heel bijzonder. Dit is een dag die we voor altijd zullen delen.” Om Melissa toch het gevoel te geven dat ze erbij was, gaf Bernadette haar het bruidsboeket.

bruid couveuse baby

bruid beste vriendin bevalling

bruid ziekenhuis bevalling

bruiloft

Bron: themotherish.com

Fotografie: Talitha Rice

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*