Zwanger na 4 jaar proberen en 2 IVF-behandelingen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Na drie jaren proberen zwanger te worden op een natuurlijke manier en na twee IVF-rondes liet Jade Hartley door een filmpje op Facebook weten dat ze eindelijk zwanger is. Het filmpje is inmiddels meer dan 3.5 miljoen keer bekeken.

eerste IVF-rondeEerste IVF-behandeling

Drie jaar probeerden Jade en Brett op een natuurlijke manier zwanger te worden. Toen Jade te horen kregen dat ze geblokkeerde eileiders had en hierdoor niet op op een natuurlijke manier zwanger zou kunnen worden, begon het stel in april 2014 aan de eerste IVF-behandeling. In een filmpje met foto’s laat Jade zien hoe het was om allerlei fases van IVF-behandelingen te moeten doorstaan. Typerend kozen ze voor Miley Cyrus’ lied ‘The Climb’ om hun worsteling weer te geven.

Bekijk ook: moeder laat zien hoeveel hormooninjecties ze onderging voor haar dochter.

zwanger dromen worden waarTweede IVF-behandeling

De eerste IVF-behandeling liep op niets uit. Daarom begon het stel opnieuw aan een IVF-behandeling. Jade grapt dat Brett het makkelijke werk moet doen: zaad produceren. Bij de tweede behandeling raakte Jade zwanger! Jade vertelt: “Ik weet dat er mensen zijn die hier doorheen gaan en denken dat ze vervloekt zijn en ik wil gewoon zeggen dat ik weet hoe het voelt en dat je nooit op moet geven.”

Bron: dailymail.co.uk // Foto’s ‘Flipagram’: videostills uit ‘When 2 becomes 3! Our IVF journey. Never give up hope.’ door Jade hartley

Lees ook:unieke volledig vrouwelijke vijfling geboren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*