Zwangere juf krijgt ‘opbeurend’ briefje van leerlinge

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Hahaha, had je dit verhaal al eens gehoord? ‘Ik zal de juf eens een hart onder de riem steken’, moet deze leerlinge hebben gedacht. Ze stuurde een lief briefje naar haar juf die met zwangerschapsverlof ging.

Lees ook: dit kindje heeft een sneaky trucje om niet te hoeven eten… :)

Juf Sanne Dekker (27) is in verwachting en daarom kreeg ze van leerlingen uit groep 6, 7 en 8 een kraammand vol cadeautjes en lieve briefjes. Zo ook van een anonieme briefschrijfster, die schrijft: “Veel plezier en sterkte met de bevalling. Ik heb van de een gehoord dat het voelt alsof je een bowlingbal uitpoept en van de ander dat je doodgaat van de pijn.” De brief sluit af met een pleister op de wonde: “Maar veel vrouwen hebben het ondergaan.”

Aan het AD vertelde de juf dat ze er hard om heeft gelachen: “Ik heb er met mijn collega’s erg om gelachen. Ze zal die bewoordingen ongetwijfeld ergens gehoord hebben, dat weet ik niet. Maar dit past wel bij haar, want ze is echt een slimme leerling. Juf Sanne is 17 juni uitgerekend. Gelukkig heeft de tekst over de bowlingbal haar niet afgeschrikt: “Ik zie er niet tegenop hoor!”, vertelde ze.

> Bekijk ook de hilarische fotoserie die Oom Wim maakte met zijn kleine neefje en nichtje…

Foto

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*