Zwanger op je bruiloft – tips

zwanger op je bruiloft

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Hoe bijzonder is dat: trouwen als je zwanger bent! Iedereen kent natuurlijk de term ‘een moetje’, maar eigenlijk komt dit tegenwoordig steeds minder voor en zijn er juist aanstaande moeders die er bewust voor kiezen om zwanger te trouwen.

Stralen op de foto’s

Als je gaat trouwen als je zwanger bent, moet je net effe aan wat meer zaken denken. We zetten wat tips voor je op een rijtje, en als kers op de taart verzamelden we de mooiste foto’s van zwangere bruiden. Kijk ze stralen!

Tips

  1. Een jurk kopen is een extra uitdaging. Overleg dus goed in de bruidsmodezaak, laat je adviseren. Kies een model waar je buik goed in uitkomt en ga voor lichte stoffen. Houd er ook rekening mee dat je op de Grote Dag misschien iets vaker naar de wc moet dan de gemiddelde bruid :)
  2. Bedenk ook dat je voeten misschien iets dikker zijn als je zwangerschap vordert. Ga dus misschien voor een iets grotere schoen. Hakken zijn een grote uitdaging, dus houd in ieder geval flatjes of sandaaltjes achter de hand.
  3. Probeer de bruiloft in je tweede trimester te plannen. Als het goed is ben je dan van je eventuele ochtendmisselijkheid af, en je bent ook nog niet tonnetje rond (zoals misschien aan het eind van je zwangerschap).
  4. Pas op met stress. Je gezondheid is het allerbelangrijkste en stress is niet goed voor de baby. Pas misschien je dagprogramma wat aan, zodat je genoeg rust kunt pakken (zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag zelf).
  5. Geniet, geniet, geniet!

Bekijk hier onze fotoverzameling van zwangere bruiden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*