Gaaf! Buikband laat vaders hun baby in eigen buik voelen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gaaf zeg! Eigenlijk zou elke vader dit moeten kunnen ervaren. Door een speciale buikband om te doen die de bewegingen in de buik van zijn zwangere partner meet, kunnen deze vaders de baby zelf ‘voelen’.

Buikband laat vaders de beweging van baby in partners buik voelen

Het team van Huggies uit Amerika heeft een speciale manier ontwikkeld, waarmee vaders meer van de zwangerschap kunnen ervaren. Met de nieuwe techniek krijgen de zwangere moeder en de vader alletwee een buikband om die met elkaar in verbinding staan. De slimme buikband meet de beweging van de baby in de buik van de vrouw en bootst dit tegelijkertijd na in de buikband van de  man. Zo kan de aanstaande papa precies volgen wat zijn vrouw voelt!

Lees ook: 8x grappige uitspraken van vaders tijdens de bevalling.

Ontroerde vaders voelen baby schoppen

In het filmpje van Huggies mogen een paar vaders de buikband testen. Een overweldigende ervaring! Een man zegt: “Ik voel haar bewegen. Ik voel haar schopjes.” Een andere man zegt “Hij beweegt veel.” Tranen van ontroering stromen over de wangen van de vaders. Wat zou het gaaf zijn als deze buikband naar Nederland kwam en dit een standaard procedure zou worden voor het bezoek aan de verloskundige!

Bron: MailOnline

Bekijk ook: blinde mama ‘ziet’ baby op de 20 weken-echo.

2 Comments

  1. 1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*