Jaa! Er is nu een speelbal uit de eco-collectie van Sophie de Giraf!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Sophie de Giraf: iedereen met een baby kent Sophie en kan niet zonder Sophie :) Op de redactie van Babyblog kregen we laatst leuk nieuws: de So’Pure-collectie van Sophie de Giraf is uitgebreid met een superleuke speelbal voor baby’s, genaamd Senso’Ball. En het leuke is: we mogen er 2 weggeven!

De Senso’Ball is gemaakt van 100% natuurrubber en heeft diverse vrolijke kleuren en texturen, zoals sterren, streepjes en stippen. Bovendien kan je kindje de bal makkelijk grijpen en vasthouden dankzij de twee handgrepen aan weerszijden. “Het perfecte speelgoed dat leuk en leerzaam combineert,” zo vermeldt het persbericht.

Sophie de Giraf is een hit – dat weten alle moeders (in spe). Op de een of andere manier vinden werkelijk álle baby’s Sophie leuk. Ook in ons huis waren meerdere varianten van Sophie te vinden. Zelf vond ik het een fijn idee dat Sophie van natuurrubber is gemaakt en je kindje dus niet op een plastic dier aan het kauwen is :) Dat de Eco-collectie met daarin onder andere een bijtring en een badspeeltje is uitgebreid met een speelbal vond ik dus goed nieuws. En toen ik de bal binnenkreeg werd ik helemaal leuk verrast: alle producten zijn namelijk verpakt in een luxe geschenkdoos van gerecycled karton met een mooi katoenen lint eromheen. Dat maakt het echt een leuk kraamkadootje! Bij m’n volgende kindje komt de speelbal dus zeker op de kraamlijst te staan ;) Je kunt Sophie trouwens kopen bij webshop De Kleine Giraf.

Wil je kans maken op Sophie de Giraf? Reageer dan onder ons Facebookberichtje met een hartje in een kleur naar keus. 14 mei maken we de 2 winnaars bekend!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*