Versiering voor lieve mama’s: tip voor moederdag!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Liene ringJe bent het vast niet vergeten: 10 mei is het weer Moederdag. Kersverse mama en blogger op Babyblog.nl Liene mocht daarom van Lucardi een mooi sieraad uitkiezen. Ook gaf Lucardi ons een code waarmee je €10 korting krijgt op hun Silver&Diamond-collectie. Deze vind je onderaan dit artikel! 

Liene: “Ik houd zó van cadeautjestijd. Verjaardagen en Kerst zijn absolute hoogdagen te huize Audelinne. Sinds ik mama werd is daar nog een blije dag aan toegevoegd: moederdag!”

“Pakjes hoeven voor mij niet duur te zijn. Ik word net zo vrolijk van een lief berichtje op de keukentafel ’s morgens, dan van een paar nieuwe schoenen. Ik gééf bovendien even graag als dat ik krijg. Iemand een pakje open zien maken en vervolgens een glimlach op het gezicht van de verbaasde uitpakker te zien verschijnen… daar krijg ik een warm hart van. Het zegt: ik heb dit cadeautje zorgvuldig voor je uitgekozen, omdat ik je graag zie en je bijzonder voor me bent. En dat met een papiertje eromheen.”

“Een leuk cadeautje uitkiezen vraagt tijd. Die tijd vind ik het makkelijkst na achten ’s avonds, als de Lieve Zoon naar dromenland is vertrokken. Dan installeer ik me met een kopje thee en een dekentje achter mijn laptop, en kan de zoektocht naar moois beginnen.”

Ideaal Moederdagcadeautje

Ring Liene“Juwelen vind ik altijd een fijn cadeau. Om te geven, en om te krijgen. Ik geloof dat er maar weinig vrouwen zijn die niet vrolijk worden van een leuk sieraad. Het past overal bij en het maakt je elke dag vrolijk. Hét ideale moederdagverwennerijtje dus! Bij Lucardi kan je makkelijk online juwelen bestellen. Ze komen mooi verpakt naar je toe. Instant blijheid!”

“Ik ontving zelf deze mooie ring van Lucardi. Ik vind hem prachtig! Ik voel me heel vrouwelijk en feestklaar als ik hem draag. Van dat gevoel is toch elke mama fan?”

“Tijd om alle mama’s te verwennen! Omdat ze het verdienen. Speciaal voor jullie geeft Lucardi een moederdagkorting van 10€. Gebruik code LUCARDI-Q7 en kies je snel favoriete juweel uit.”

Door Liene van Audelinne.com

P.S. Lienes prachtige blog ‘Over kindjes krijgen – hoe het écht is moet je ook echt even lezen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*