Romantisch: Linda kreeg aanzoek op haar eerste Moederdag

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het was Linda’s eerste Moederdag en waarschijnlijk meteen haar meest romantische Moederdag: ze werd -met hulp van haar pasgeboren zoontje- ten huwelijk gevraagd!

Lees ook: dit pasgeboren jongetje hielp zijn vader ook bij het huwelijksaanzoek.

Linda van de Vens vriend Dennis vertelde aan RTL Nieuws: “Het leek me bijzonder om haar vandaag te vragen, op haar eerste Moederdag. We hebben een zoontje van 13 weken, dus we zijn pas net vader en moeder.” Dennis trok hun jonge zoontje een shirtje aan met de tekst ‘Mama, wil je met papa trouwen?’ Linda was totaal verrast: het stel is al zes jaar samen, maar Linda had verwacht dat ‘ie haar pas over een jaar of vijf zou vragen. “Onze liefde was in mijn ogen genoeg.”

Het aanzoek was ‘heel romantisch’, vertelde Linda. Er lagen allemaal rozenblaadje op de trap, toen Linda uit bed kwam. Beneden stond Dennis met hun zoontje, met een shirtje met de vraag erop. Dennis: “Ze schoot helemaal vol.” Linda vertelt dat Dennis best romantisch kan zijn:  “Toen hij hoorde dat ik zwanger was, heeft hij me ook verrast met een ontbijt en na de bevalling heb ik een mooie ring gekregen. Vandaag is wel een hoogtepunt, maar dat moet een huwelijksaanzoek ook wel zijn.”

Bekijk ook deze mooie fotoserie met baby’s en hun moeders sluiers.

Foto: ‘Rozen’ via Shutterstock.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*