Hét geboortekaartje van het jaar 2013!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het afgelopen jaar vloog voorbij! Wij van Hippe Geboortekaartjes kijken terug op een prachtig, creatief en succesvol jaar. We mochten heel veel ouders verblijden met mooie geboortekaartjes, verwelkomden nieuwe ontwerpers en we lanceerden natuurlijk deze babyblog!

Verkiezing

Traditiegetrouw hoort bij de afsluiting van het jaar een verkiezing: zo was er het woord van het jaar 2013 (selfie), de politicus van 2013 (Wilders), het liedje van het jaar (Get Lucky van Daft Punk) en de sportman van het jaar (Epke Zonderland). Ook wij deden een verkiezing: we zochten het mooiste geboortekaartje van het jaar 2013.

Op Facebook konden jullie stemmen op één van de vier meestverkochte geboortekaartjes, voor jongens en voor meisjes. Hieronder zie je de genomineerden, en daaronder zie je wie als winnaar uit de bus kwam!

De meestverkochte geboortekaartjes voor jongens: A is een ontwerp van Hipdesign, B van Skip&Coco, C van Fientje&Co en D van Hipdesign.

Jongens top 4

En de meestverkochte geboortekaartjes voor meisjes: A is een ontwerp van Hipdesign, B van Hippe Kip&Koter, C van BySanna en D van Little Fairytales.Meisjes top 4

De winnaars

Bij de meisjes was het een spannende strijd tussen B en D. Bij de jongens waren A, C en D erg populair. De winnaars zijn geworden…

Bij de jongens… het kaartje van Hipdesign: Hipdesign
En het kaartje van Little Fairytales bij de meisjes!
Little Fairytales Mooie winnaars:) En blijf vooral ook Hippe Geboortekaartjes in de gaten houden, we updaten de site voortdurend met nieuwe ontwerpen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*