Schattig: mama post foto’s van haar baby met willekeurige spullen uit huis

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Foto’s van een kleine baby met willekeurige objecten, zoals een banaan en een prinsessenjurk, laten iedereen vertederd glimlachen. De kleine baby Alexandra woog maar iets meer dan 5 pond bij haar geboorte. Haar moeder wilde vastleggen hóe klein ze precies was, zodat ze dit altijd zou onthouden.

Zwangerschap

Een maand geleden beviel Jennifer G., de vrouw achter @herewegoajen op Instagram, van haar derde kind: Alexandra. Tijdens een van de eerste echo’s kwam de dokter erachter dat ze placenta circumvallata had. Dit is een afwijking waarbij de vliezen op een abnormale plaats zijn vastgehecht aan de placenta. Hierdoor hebben zwangere vrouwen meer last van de zwangerschap en loopt de ongeboren baby een groeiachterstand op. Toen na 35 weken het stressniveau te hoog werd, besloot de dokter dat Jennifer bij de 37ste week ingeleid zou worden.

Bekijk ook dit filmpje: het eerste jaar van een te vroeg geboren baby’tje.

Superklein

Alexandra woog ongeveer 5,5e pond bij de geboorte en was hiermee een hele kleine baby. Zo klein als Alexandra was, wilde haar moeder graag vastleggen om voor altijd te onthouden. Na thuis te zijn gekomen uit het ziekenhuis, maakte ze een foto, waarbij het kleine formaat van de baby in groot contrast staat met haar omgeving. Jennifer omschreef het zo: “Net alsof iemand een baby in een kamer had gephotoshopt en de afmetingen helemaal verkeerd had gedaan’. Ze poste de foto op haar Instagramaccount als #WeeBabyVs. De vrienden en familie van Jennifer vonden het zo leuk, dat Jennifer besloot om meer foto’s te maken.

De leukste foto’s

Ook wij vonden de foto’s erg leuk om te zien. Vergeleken met de alledaagse objecten ziet Alexandra er superklein uit! Hier zijn een aantal van de leukste foto’s die Jennifer maakte:

Bekijk ook: fotograaf photoshopt baby in hilarische situaties.

Lees verder: 10 foto’s om te maken op je baby’s eerste dag.

Van deze babyfoto staan wij sprakeloos!

2 Comments

  1. 1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*