Lieve fotoserie met ondeugend broertje

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Heather Spohr van de blog The Spohrs are Multiplying heeft een dochtertje Annabel, en een zoontje, James. Sinds een paar weken post ze op haar blog elke paar dagen een grappige foto van haar ondeugende zoontje. Bekijk ‘m onderaan de post!

Kinderdagverblijf

Dochter Annabel gaat sinds kort naar het kinderdagverblijf. Toen ze thuiskwam na haar eerste dag, vroeg ze: “Mama, wat hebben James en jij gedaan?” Heather antwoordde dat ze alleen maar op de bank hadden gezeten en Annabel hadden gemist. Annabel moest lachen en zei: “Nee, mama, je hoeft me niet te missen, ik heb het naar m’n zin met m’n vrienden, jij en James moeten het ook leuk hebben!”

Voorbereid

Vanaf toen was Heather voorbereid op de vraag. De volgende dag kwam Annabel terug van het kinderdagverblijf en vroeg ze weer wat mama en James hadden gedaan. “Oh, James heeft trampoline gesprongen. Ik heb bewijs!” En ze toonde deze foto.

Trampoline

Annabel vond het geweldig, en natuurlijk was de volgende dag nadat ze van het verblijf terugkwam haar eerste vraag: wat hebben jullie gedaan?

Prinsessenjurk

Sindsdien maakt ze elke paar dagen een nieuwe foto. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet. Houd haar blog in de gaten voor nieuwe updates, en zie daar ook Annabels reactie op alle foto’s!

Bekijk ook: de grappigste zwangerschapsshirts.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*