Rugbyfans bevallen precies in pauze van de WK-wedstrijd

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Zelfs tijdens de weeën keken Andrea Tucker en Daniel Pearce naar het WK Rugby. De baby werd precies op het juiste moment geboren: tussen de twee helften van de wedstrijd in.

Tijdens de weeën rugby kijken

Daniel en Andrea waren al vanaf 1.00 uur wakker, omdat Andrea weeën kreeg. Ondanks dat Andrea al aan het bevallen was, wilden de Nieuw Zeelandse rugbyfans heel graag het WK Rugby blijven volgen. Het Nieuw Zeelandse team All Blacks zou wel eens een geschiedenis makende overwinning op Australië kunnen behalen.

Bekijk ook: 11-jarig jongetje helpt moeder met bevalling.

Rugby in het ziekenhuis

Andrea zorgde dat ze haar mobiel opgeladen was en dat ze livestream konden kijken. Dit kwam van pas toen Andrea en Daniel naar het ziekenhuis moesten om daar te bevallen. “Ik had het geluid gedempt, ik was aan het kijken zonder geluid en ze zei: ‘Zet m harder, want ik kan deze stilte niet uitstaan’,” zegt Daniel.

Geboren in de pauze

Gelukkig voor het stel, werd baby Isla precies op het juiste moment geboren. “Na de eerste helft, toen Carter die ene schop deed… toen floepte hij eruit en was het allemaal klaar en gingen we weer door met het kijken van de wedstrijd,” vertelt Pearce. Baby Isla is de eerste baby van Daniel en het derde kind van Andrea. De baby wordt vast later ook een rugbyfan.

vader met baby geboren tussen twee helften rugby

Bron: www.stuff.co.nz

Bekijk ook: foto’s van kinderen van het Nederlands Elftal.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*