Review: de handige labels van Goedgemerkt

labels van goedgemerkt

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Oh wat kan ik daar van balen: een trui die ik kwijt ben, m’n Dopper die verdwenen is, en waar is nou weer m’n iPhone-oplader…? Moeder Anouk van Schaardenburg had precies hetzelfde, maar dan met de spullen van haar kinderen. Brooddozen die verdwenen, schoenen, toffe t-shirts. Zo kwam ze op het idee om Goedgemerkt te starten, een website met 70 veelal handige labelproducten voor ouders. En ik mocht een babypakketje bestellen.

Goedgemerkt is nooit meer verloren

Op Goedgemerkt kun je kiezen uit een heleboel producten – grote en kleine naamstickers, langwerpig, rond of in een leuke vorm. En hiermee kun je werkelijk van alles labelen – van knuffels, wanten, potloden, tot flesjes, speelgoed, en tandenborstels. In het babypakket dat ik mocht bestellen zitten naamstickers voor op spulletjes (geschikt voor de magnetron en vaatwasser) en stickers én instrijklabels voor op kleren (waarvan de helft ook weer te verwijderen is als de kleding wordt doorgegeven, goed om te weten). Het pakket is ook errug geschikt als kraamcadeautje – persoonlijk en praktisch tegelijk.

Makkelijk te bestellen

Het bestellen gaat heel eenvoudig – je kiest het geslacht van het kindje en daarna vul je de tekst in die op de labels moet verschijnen. Je kunt ook nog kiezen welke grootte de tekst heeft en in welk lettertype je het wil. Er is wel maar keuze uit 2-5 lettertypes. Ook kun je er een grappig icoontje bij kiezen, maar ik vind het mooier als er alleen tekst op staat. En dan: bestellen maar! Ik had even niet door dat je voor 12 uur moet bestellen om het de volgende dag in huis te hebben, dus ik moest nog eventjes een dag langer wachten. Wel goed om in de gaten te houden als je het als kraamcadeautje bestelt – wees er op tijd bij!

Yes, het pakketje is binnen!

Het vrolijke pakketje dat werd bezorgd past gewoon door de brievenbus. En, verrassing, er zat ook een setje mijlpaalkaarten bij. In de bijgevoegde brief lees je duidelijk dat er een enthousiast team achter Goedgemerkt zit. De labels zijn netjes gedrukt, hoewel Jarons naam niet overal gecentreerd is – maar misschien was dat niet de bedoeling. Ik vind het in ieder geval ideaal dat de stickers die ik op z’n fles ga plakken gewoon blijft zitten in de vaatwasser! En de strijk- én plaklabels blijven -als je de instructies volgt- dus ook zitten in de wasmachine. Van zo’n pakketje vol labels krijg je gewoon zin om van alles onder te plakken en te strijken. Ik hoef me dus niet te vervelen tijdens mijn verlof ;)

Op Instagram zagen we ook een aantal leuke, positieve reactie van andere moeders die Goedgemerkt gebruiken:

Goedgemerkt is nooit verloren! #MatsGerardts #VinceGerardts #Goedgemerkt

Een foto die is geplaatst door Kellyverkoelen (@kelly_verk) op

We maken ons klaar voor een nieuwe stap #goedgemerkt #hema

Een foto die is geplaatst door Sofie Parmentier (@parmentiersofie) op

Back to school! #appel #dopper #goedgemerkt

Een foto die is geplaatst door Linda (@polderleven) op


Lees ook Handige zomerse armbandjes met naam en telefoonnummer voor kinderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*