Papablog #8: De ooievaar is geland

tweeling geboren

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Barry (28) heeft samen met Danielle (28) een zoontje van 3 (Jayden) en sinds deze week een tweeling!!

In mijn laatste blog was te lezen dat het allemaal super spannend was geworden. Veel gerommel, veel weeën die niet door zetten, een super gestresste papa en natuurlijk een super chagrijnige mama die het wachten wel zat was. Dus hier komt ie!

20 teentjes aan 4 voetjes, die zelf weer vast zitten aan 4 beentjes. 20 vingertjes aan 4 handjes, die uiteraard vast zitten aan 4 armpjes. Mooie buikjes en mooie hoofdjes. Jazeker, alles zit erop en eraan bij onze tweeling die door het leven zullen gaan als Quinn en Sophie.

Lees ook: Papablog #7: Nou wordt het toch ook wel een beetje boel spannend zeg

Iets te vroeg maar toch perfect

Ondanks dat wij het wachten wel zat waren, moeten we eerlijk zijn en toegeven dat ze nog wel ietsiepietsie te vroeg geboren zijn, namelijk met 36 weken en 2 dagen. Uiteraard is dit beter dan de 32 weken waar het gerommel allemaal begon.

Beide beebjes doen het perfect op een paar kleine opstartprobleempjes na. Quinn moest aan een infuus i.v.m. zijn glucose en Sophie moest toch nog even een tijdje in een warmtebedje liggen omdat het haar nog niet lukte zelf lekker warm te blijven. Verder doen ze het super, super, super goed en zijn ze super, super, super lief en mooi. Ze wogen beide bij hun geboorte rond de 2400 gram, wat super netjes is voor een te vroeg geboren tweeling.

papablog tweeling couveuse

Genieten pur sang

Het is dan nu ook tijd om mijn eerste serie met papablogs af te sluiten. Ik wil en moet nu lekker gaan genieten van die tweeling in combinatie met Jayden, onze stoere zoon die nu toch ook echt een hele grote broer geworden is. Als alles goed gaat mogen we de tweeling morgen (misschien morgen) mee naar huis nemen en dan begint het leven als groot gezin toch echt. We gaan genieten!

Wauw! Zesling bootst foto van zes jaar geleden na

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*