Nieuwe moeder geraakt door vriendelijkheid van onbekende vrouw in vliegtuig

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Rebekka Garvison vloog met haar baby naar haar man Nick Garvison die in het leger zit. Terwijl andere mensen haar met een blik aankeken van ‘o nee, ik zit in een vlucht met een baby,’ deed Nyfesha Miller wat bijna geen andere reiziger zou doen: ze hielp moeder Rebekka met haar huilende baby.

Vliegen met een babybaby vlucht vader leger

Vliegen met een baby leidt vaak tot veel irritaties van medereizigers. Baby’s willen bewegen en als ze dat tijdens de vlucht niet kunnen doen, moeten ze vaak huilen. Toen Rebekka naar haar man Nick Garvison wilde vliegen om hem te verrassen, zag ze dan ook erg op tegen de vlucht.

Reizigers geïrriteerd door baby

En inderdaad. Toen ze bij haar stoel kwam, zaten daar twee mensen die haar heel geïrriteerd aankeken en die duidelijk niet blij waren om naast baby Rylee te moeten zitten. Rebekka vond ergens anders twee legen plaatsen en vroeg de stewardessen of ze daar mocht gaan zitten.

Lees ook dit: internetheld: toffe steward laat dreumes vliegen.

Hulp van een onbekende

Deze zitplaats bleek haar redding, dankzij Nyfesha die naast haar zat! Toen Rylee begon te huilen en niet meer op leek te houden, was het Nyfesha die aanbood om Rylee vast te houden. “Direct nadat ze Rylee bij zich nam, keek Rylee uit het raampje en stopte ze met huilen. Toen we opstegen viel ze meteen in slaap en ze sliep de hele vlucht op haar schoot tot we bij onze gate kwamen,” schrijft Rebekka op haar Facebook.

vliegen baby moeder hulp onbekende

Tranen van blijdschap

Rebekka is Nyfesha super dankbaar. Ze schrijft haar “Je zou met je ogen hebben kunnen rollen en geïrriteerd hebben kunnen zijn, zoals alle anderen, maar je nam haar over en hield haar de hele vlucht vast en liet mij tot rust komen en stelde me gerust. Het gaf me tranen in mijn ogen, terwijl ik daar zat en keek hoe jij en Rylee aan het slapen waren.”

Bron: Facebook

Lees meer over reizen met je baby: met je baby op vakantie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*