Moeders voor Moeders – gastblog

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door Sandra Hoes van Moeders voor Moeders

Wist je dat in Nederland maar liefst één op de zes stellen te maken krijgt met vruchtbaarheidsproblemen? Waarschijnlijk ken je in je omgeving ook voorbeelden daarvan en weet je dat dit vaak veel verdriet met zich meebrengt. Moeders voor Moeders wil deze wensouders graag helpen. Daarom zamelt Moeders voor Moeders urine in van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het hCG-hormoon gewonnen. Van dit hormoon worden vervolgens geneesmiddelen gemaakt die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen.

Doe mee!

Ben je (net) zwanger? Doe dan mee, want er is heel veel urine nodig. Meld je zo vroeg mogelijk aan. Dit kan al vanaf het moment dat je overtijd bent tot en met de 11e week van je zwangerschap. Deelnemen kan vanaf de 6e tot en met de 16e week. In deze periode bevat je urine namelijk het meeste hCG-hormoon. Oók als je werkt kun je meedoen. Hoe deelnemen precies in zijn werk gaat lees je hier. Of bekijk de animatie hieronder.

Voor meer informatie, vragen en aanmelden kun je bellen met ons gratis telefoonnummer 0800-0228070 of mailen naar info@moedersvoormoeders.nl. Of bezoek onze website www.moedersvoormoeders.nl.

Berichtje uit je Buik

Ben je zwanger en ook zo benieuwd hoe je kindje zich ontwikkeld daar binnen in je buik? Schrijf je dan in voor een wekelijks berichtje uit je buik. Je ontvangt dan elke week een email waarin je kindje zelf vertelt hoe het met hem of haar gaat. Daarnaast krijg je relevante informatie en leuke tips en weetjes over je zwangerschap. De berichtjes worden ondersteund met unieke beelden uit de film “Het wonder van een nieuw leven” van Lennart Nilsson en uit de film “Het leven voor de geboorte” van Nils Tavernier.

Inschrijven kan op www.berichtjeuitjebuik.nl.

We hebben nog veel meer leuke gastblogs voor je, onder andere over een drielingzwangerschap en met 5 tips voor als je borstvoeding wil geven.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*