Moeder reageert ijzersterk op bodyshaming

bodyshaming

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Lexi ging een aantal weken terug met haar zoontje zwemmen, waarbij zij -vanzelfsprekend- een bikini aantrok. Dat hoort helemaal niet gek te zijn, maar daar dachten een aantal mensen anders over. Maar daar trok de kersverse moeder niets van aan! Ze reageerde ijzersterk toen zij te maken kreeg met bodyshaming.

Bodyshaming? Daar trekt Lexi zich niets van aan!

Toen Lexi naar het zwembad ging met haar vier maanden oude baby, kwam een oudere vrouw op haar af. Ze raakten in gesprek over de leeftijd van Christian, hoeveel hij weegt, hoe hij slaapt en meer. Maar toen kwam de aap uit de mouw: de vrouw vertelde haar dat de mannen in het zwembad zich meer op hun gemak zouden voelen als ze een badpak aan zou doen, vooral omdat ze nog ‘herstellende’ was.

Lees ook Hilarische moeder maakt Instagramfoto’s van celebrities na

Krachtige reactie

In plaats van uit te vallen tegen de vrouw over bodyshaming, telde Lexi tot tien, gaf Christian een kus en gaf een ijzersterk antwoord: “Ik ben trots op mijn lichaam. In 1 jaar ben ik 22,7 kilo aangekomen en 16,8 verloren. Ik creëerde een klein mensje en ik ben bevallen van een prachtig wonder. Mijn lichaam voorzag mijn kind van eten. Dus nee, mijn lichaam is misschien niet het beste uitzicht voor mannen. Mijn striae en mijn buik zijn misschien niet sexy. Maar het is het bewijs dat ik iets fantastisch heb gedaan, en ik heb een man die van me houdt en mij sexier en mooier vindt nu. Om eerlijk te zijn, ik geef er niets om wat die andere mannen, of vrouwen zoals u vinden. Fijne dag verder.”

Wat een sterke reactie! Heb jij ooit zoiets meegemaakt? Laat het ons weten in een reactie hieronder of mail naar redactie@babyblog.nl.

Lees ook Moeder plaatst foto van striae: “Het is sexier dan elke sixpack!”

Foto: Buik met striae via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*