Betrapt: als mama door de babyfoon praat, doen haar baby’s direct alsof ze slapen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Handig zo’n camera op je babyfoon! Door de beelden betrapt Judy haar dochters erop dat ze lekker spelen, terwijl ze weten dat ze eigenlijk horen te slapen. Als de meisjes hun moeders stem horen, doen ze dan ook alsof ze aan het slapen zijn.

Praten door babyfoon

Wanneer Judy ziet dat haar tweeling Miya en Keira niet slaapt, maar lekker met elkaar zit te kletsen, gaat ze meestal naar boven om hun weer op bed te leggen. Maar soms praat ze ook door de babyfoon. Omdat ze weet wat er dan gebeurt, besluit Judy het te filmen. Dit levert hilarische beelden op.

Bekijk ook: ouders in de ban van slaapverwekkend kinderboek.

Baby’s doen alsof ze slapen

Judy vertelt de kijker: “Ik ga tegen ze praten.” De reactie van de kinderen op haar stem is hilarisch! Na Judy’s “hey babies” vallen ze direct plat op bed, om te doen alsof ze slapen. Zijn jouw kinderen ook zo ondeugend als jij niet in hun kamer bent?

Lees ook: dit weten we over hoe baby’s slapen.

Foto ‘Baby in ledikant’ via Shutterstock.

One comment

  1. 1

    Aaaw wat schattig! Boefjes :). Ik gebruik zelf de Annie baby monitor app. Kan je ze altijd stiekem even mee bekijken. Je kan er ook foto’s mee maken. Levert ook altijd hele leuke en grappige beelden op! Die van mij slapen apart anders was het net zo’n dolle boel denk ik.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*