Mark Zuckerberg krijgt dochter met een prachtige naam!

mark

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Mark Zuckerberg en zijn vrouw, Priscilla Chan, zijn trotse ouders geworden van een dochtertje! 30 november werd het meisje geboren en ze hebben haar een bijzondere naam gegeven…

Mark Zuckerberg is vader geworden van…

De Facebookbaas laat -hoe kan het ook anders- via Facebook weten dat Priscilla is bevallen van hun kleine meisje. Ze hebben haar de ‘Koninklijke’ naam Maxima gegeven! Haar roepnaam is Max. Mark schreef: “Priscilla en ik zijn ongelofelijk blij dat wij onze dochter op de wereld hebben kunnen zetten! Voor haar geboorte hebben we een brief geschreven, waarin we beschrijven in wat voor wereld wij hopen dat ze opgroeit.” Klik hier om de hele brief te lezen.

Ruim 42 miljard euro naar goede doelen

In de open brief aan zijn dochter maakt Mark bekend dat hij 99% van zijn aandelen onder zal brengen in een stichting voor goede doelen. Deze aandelen zijn naar schatting 45 miljard dollar (42,5 miljard euro) waard. De aankomende drie jaar steekt Mark maximaal 1 miljard dollar per jaar in Facebook. Zo houdt hij nog een meerderheidsbelang en een beslissende stem in zijn organisatie.

Foto van Mark via Frederic Legrand – COMEO / Shutterstock.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*