Man ondergaat weeën als cadeau voor zijn vrouw

man ondergaat weeën voor zijn vrouw

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

‘Wie is er sterker? De jongens of de meiden?’ Deze vraag houdt ons al bezig sinds we kinderen zijn. Maar alle vrouwen die bevallen zijn, bewijzen het: vrouwen zijn sowieso sterker dan mannen! YouTuber Penn Holderness begrijpt dit, en ondergaat vrijwillig simulatie van weeën om zijn vrouw plezier te doen.

Echte vaders zouden weeën moeten ervaren

“Om het vaderschap echt te omarmen, zou je moeten ervaren wat er voor nodig was om moeder te worden,” vindt Kim. Na acht mislukte pogingen om Kim de beste moederdag ooit te geven, stemde Penn in met dit idee. Dat bracht hen bij de verloskundige om een bevalling na te boosten. Door middel van stroomstoten, krijgt Penn pijn die vergeleken kan worden met weeënpijn.

Bekijk ook dit filmpje: deze mama danst haar weeën weg!

Man ervaart wat het is om te bevallen

Als een echte vrouw die aan het bevallen is, schreeuwt Penn het uit. In het filmpje zie je hoe Penn helemaal verkrampt, als hij een wee krijgt. “Het voelt alsof ik iets uit mijn maag door mijn kontgat probeer de duwen,” zegt Penn, terwijl hij om zich heen slaat. Kim staat er intussen lachend bij. “Weet je nu hoe het voelt om de echtgenoot te zijn en uitgescholden te worden?” vraagt Penn na afloop aan zijn vrouw. “Kom maar op!” antwoord Kim droog.

Wist je dat ook de Nederlandse Dennis en Valerio eenzelfde experiment ondergingen? Bekijk het hier: deze mannen dachten dat vrouwen de weeënpijn overdreven…

Bron: Popsugar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*