Leuk speelkleed voor in de tuin of op het strand!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Duurzaam en handgemaakt, dat zijn de lifestyleproducten voor kleine kinderen van Kidz ImpulZ. Deze webwinkel is opgericht door Berrique Willmott. Berrique: “Tijdens de zwangerschapsgymnastiek maakte ik kennis met allemaal ‘nieuwe’ moeders en we hadden altijd veel aan elkaars babytips. Grappig genoeg misten we vaak dezelfde producten, zoals bijvoorbeeld een goed, zacht en lekker dik speelkleed. Ik was al ondernemer en besloot de artikelen zelf te ontwikkelen.”

speelkleedKidZ ImpulZ heeft dus fijne speelkleden ontwikkeld, die perfect zijn voor buiten (vooral door de onderkant van dik zwart zeil, waar geen vuil en vocht doorheen komt). Ze zijn van nylon gemaakt, en dus hartstikke sterk en snel schoon te maken. De kleden zijn gevuld met vlies, daarom zijn ze lekker zacht en kunnen kinderen er ‘in’ vallen. Ook krijgen ze het minder snel koud als ze op de grond spelen. Berrique’s dochter (die nu 8 is) heeft er vroeger veel op gespeeld. Berrique: “Het speelkleed werd (toen ze wat groter was en kon lopen) vaak onder de glijbaan gelegd, dan kwam ze lekker zacht neer. Nu gebruikt ze het als picknickkleed met haar vriendinnen! En het kleed is ideaal om van de zomer mee te nemen naar het strand.”

Je hebt de keus tussen 25(!) kleuren en verschillende formaten speelkleed. De kleinste is 140×150, de grootste 200×200. Het leukst vinden wij de optie om een naam of spreuk op het kleed te laten borduren. En, ideaal: er is ook een handige shopper om het kleed in op te bergen verkrijgbaar.

Hier vind je meer info over het kleed. Gaan jouw kinderen liever binnen van de glijbaan? Bekijk deze fotoserie van gave glijbanen binnenshuis.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*