Sleepy Bo: handig slaapzakje voor newborns

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Als je kindje ’s nachts wakker wordt, wil je niet die kleine armpjes en beentjes uit allerlei ingewikkelde kledingstukken frummelen om een luier te verschonen. Kersverse moeder Talien van Reeuwijk zag dat er op dit gebied sprake was van een gat in de markt en besloot over te gaan tot actie: ze bedacht de Sleepy Bo, een slaapzak waarbij je alleen de onderkant hoeft open te ritsen.

Hippe én handige slaapzak

Luiers verschijnen wordt er een stuk makkelijker van met deze slaapzak, én het bovenlijfje van je kindje blijft lekker warm. Het slaapzakje is van 100% superzachte katoen en verkrijgbaar in roze met witte stipjes en blauw/grijs met witte sterretjes , in de maat 50-62, met lange mouw of juist zonder mouw. De stof ademt, houdt warm, voorkomt zweten, is natuurlijk en huidvriendelijk. De Sleepby Bo is geschikt om in alle seizoenen te gebruiken.

Sleepy bo

Wat ons betreft is de Sleepy Bo een ontzettend leuk item om zwangere (schoon)zusjes of vriendinnen cadeau te doen. En… houd hun website in de gaten, want er zijn plannen om de huidige collectie uit te breiden!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*