Handige zomerse armbandjes met naam en telefoonnummer voor kinderen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

bymargot.babygirl.395Dit is handig: webshop ByMargot verkoopt armbandjes voor kinderen met naam en telefoonnummer. Ideaal voor tijdens de vakantie. De sieraden zijn er in alle kleuren en maten en daardoor geschikt voor jongens én meisjes. Met zo’n armbandje aan de pols van je kleine, kun je met een gerust hart naar het strand of de bossen in.

Eigen wensen

Sinds 2013 verkoopt ByMargot haar handgemaakte sieraden via haar webshop. Deze zomer komt ze ook met een mooie collectie stoere en lieve handgemaakte sieraden. Margot, moeder van twee dochters, heeft op haar site een ruim assortiment sieraden, en als je wil kun je zelfs je eigen wensen doorgeven!

bymargot.boysblackwhite.595Collectie voor jongens

Opvallend deze zomer is de collectie voor jongens. ByMargot gebruikte voor de jongenscollectie verschillende kleuren hout, voor een extra stoere look. Wat je vind van de armbanden die geheel gemaakt zijn met houten kralen? Ook heeft ze armbanden in combinatie met stoere bedels. In de collectie vind je verder verschillende kettingen die zorgen voor het echte beach-gevoel. Voor meisjes is gekozen voor een lieve collectie met zachte pastelkleuren. Zo vind je ‘ByMargot’ armbanden en kettingen met kralen en leuke armbandjes met bedels.

collage bymargot

Lees ook: stylingtips voor babyjongens.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*