Kim Kardashian is bevallen van een jongetje, en hij heet…

kim kardashian

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

UPDATE: de naam is bekend! Hun zoontje heet… Saint West!

Hoera! Kim Kardashian en Kanye West zijn de trotse ouders van een klein jongetje geworden! De realityster was eigenlijk pas uitgerekend op Eerste Kerstdag, maar in de morgen van 5 december twitterde ze al dat ze er klaar was was.

Kim Kardashian’s tweede kindje

Vanmorgen is Kim bevallen van een jongetje. Dit meldde ze op haar website. Net zoals bij haar dochtertje North, hebben ze nog geen foto’s gepubliceerd. Kim twitterde, om de bevalling bekend te maken: ‘He’s here!’ We zien nu al uit naar alle lieve foto’s op haar instagram-account.

IVF-behandelingen

Kim wilde na de geboorte van haar dochtertje dolgraag nog een kind, maar helaas ging dit lastiger dan gedacht. In haar realityserie ‘Keeping Up With The Kardashians’ konden we meekijken met het heftige traject dat zij onderging. Zo moest ze meerdere malen worden geopereerd aan haar baarmoeder en onderging ze IVF-behandelingen.

Heftige bevalling

De realityster vertelde tijdens haar zwangerschap dat ze opzag tegen de bevalling. Bij haar eerste kindje was het een gecompliceerde bevalling geweest, dus ze was bang dat het ook dit keer weer lastig werd.

Hier vind je een overzicht met alle zwangere celebrities!

Foto van Kim en Kanye via DFree / Shutterstock.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*