Babyboom onder beroemdheden!

babyboom beroemdheden

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De lente hangt weer in de lucht en ook in celebrityland is dat duidelijk te merken. De bloemetjes (en bijtjes) zijn flink buiten gezet. ;) In de afgelopen maand werden er een hele berg zwangerschappen aangekondigd en baby’s geboren onder beroemdheden. Hieronder vind je een greep uit de lijst, alle zwangere beroemdheden vind je hier terug.

Babyboom onder beroemdheden in celebrityland

Blake Lively en Ryan Reynolds

Blake werd op de set van haar nieuwste film gefotografeerd met een beginnend babybuikje. Er werd al snel gespeculeerd over een tweede kindje en deze maand bevestigde het stel dat je inderdaad zwanger zijn van een tweede. Het koppel heeft al een dochtertje James van bijna 1,5 jaar oud. Tijdens haar vorige zwangerschap zag ze er prachtig uit. Bekijk hier al haar mooie zwangerschapsoutfits.

Dré Hazes en Monique

Lange tijd had ‘de zoon van’ al een kinderwens met zijn vriendin Monique. Een aantal dagen geleden maakte het stel bekend dat ze zwanger is! Monique is in oktober uitgerekend van hun eerste kindje. 

Chrissy Teigen en John Legend

Op 14 april maakte Chrissy op Instagram bekend dat zij en haar man John voor het eerste ouders zijn geworden. Het meisje heeft de naam Luna gekregen. Chrissy en John hadden moeite met het krijgen van kinderen, dus Luna is een extra speciaal wondertje!

She’s here! Luna Simone Stephens, we are so in love with you! And sleepy. Very sleepy. ❤️

Een foto die is geplaatst door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Ryan Gosling en Eva Mendes

In september 2014 beviel Eva van dochtertje Esmeralda, het eerste kindje van het sterrenkoppel. Er ontstonden een aantal weken geleden geruchten over een tweede zwangerschap. En eindelijk is het bevestigd… Ze zijn zwanger van hun tweede kindje!

Eva Mendes and #ryangosling are expecting their second #baby ❤️ #pregnant #celebs #pretapregnant

Een foto die is geplaatst door Prêt à Pregnant by Janine (@pretapregnant_com) op

Lees ook De babynamen van beroemdheden

Yes-R en Cheyen van Slee

Rapper Yes-R werd afgelopen week voor de tweede keer vader. Met een prachtige foto met zijn zoontje en pasgeboren dochtertje Céline maakt hij de geboorte bekend via Instagram. Grote broer Yessin kijkt trots in de camera.

Anne Hathaway en Adam Schulder

Actrice Anne Hathaway en haar man Adam Schulder zijn ouders geworden van een zoontje, genaamd Jonathan. Dit is het eerste kindje voor het koppel. Een foto van het kindje hebben we helaas nog niet, maar hopelijk kunnen we de kleine binnenkort bewonderen.

Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko

Victoria en Evgeniy maakten met een superlieve foto bekend dat zij hun eerste kindje verwachten. Victoria zette een grappig onderschrift bij de foto: ‘P.S. Lev mag de was doen.’. Hier reageerde Evgeniy vervolgens op met ‘P.S. Ik zal de was doen.’ Wat een lieve man!

Carice van Houten en Guy Pearce

Na een relatie van drie maanden gingen er geruchten in de rondte dat Carice zwanger zou zijn van haar nieuwe vlam. En ja hoor! Het stel maakte vier weken geleden bekend dat zij hun eerste kindje verwachten. Carice is direct begonnen met shoppen bij Koeka.

Mijn eerste introductie in de wondere wereld van speendoekjes, aankleedhoezen en boxbumpers..

Een foto die is geplaatst door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Benieuwd naar alle zwangere beroemdheden? Je vindt ze hier!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*