Zó reageerde deze moeder op het pesten van haar dikke baby

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Alles wat ze wilde, was het laten zien van haar lieve baby. Maar mensen op internet staken de draak met haar mollige baby en al gauw werd het kleintje gepest om zijn dikte. Gelukkig wist Jessica wat ze moest doen om dit op een positieve manier op te lossen.

Lieve babyfoto’s komen in verkeerde handen

Als je zelf een kleintje hebt, weet je ook hoe leuk al die foto’s van je baby zijn. Zijn eerste lachjes, de eerste stapjes… Jessica Benton deelde foto’s van haar baby op Instagram. “Ik wilde hem heel schattig aankleden, maar ik wilde niet te veel foto’s delen op Facebook,” vertelt ze. “Op Instagram had ik niet veel vrienden en familie die me volgenden, dus ik kon zoveel foto’s posten als ik wilde.”

Mollige baby gepest om zijn dikte

Maar er gebeurde iets verschrikkelijks: iemand gebruikte een foto van Baby Landon’s Instagram en postte het op Facebook met de tekst ‘Stuff Curry’ erbij, waarmee hij anderen aanspoorde om grapjes over de dikte van Landon te maken. Binnen de kortste keren was de foto overal te zien, met alle negatieve reacties die erbij stonden. ‘Stuff Curry’ was een negatieve parody op ‘Steph Curry’, een basketbalspeler voor Warriors.

Lees meer over: Zelfvertrouwen van kinderen

Moeder wil baby voor pesters beschermen

Jessica deed er alles aan om de foto te laten verdwijnen, maar dat was moeilijk. De foto was overal te vinden. Wat de situatie voor Jessica nog moeilijk maakte, is dat haar 20-jarige zoon zichzelf van het leven benam, omdat hij werd gepest. Haar kleine baby wilde ze met alles wat in haar vermogen lag beschermen. “Ik wil geen ander gewond kind,” vertelt ze.

Just a few months ago!

Een foto die is geplaatst door Baby Landon (Stuff Curry™) Lee (@babylandonlee) op

Prachtige oplossing voor pesten baby

Jessica deed het enige juiste wat ze in deze situatie kon doen: ze omarmde de bijnaam ‘Stuff Curry’ en de reacties waren enorm positief! Het Instagramaccount heeft inmiddels bijna 51.ooo volgers en baby Landon krijgt voor elke post duizenden likes.

Positieve reacties op omhelzing scheldnaam

“Ik krijg berichtjes van mensen die me vertellen dat ze een enorme slechte dag hadden, maar toen een foto van Landon zagen die hun dag opfleurde,” vertelt Jessica. “En dat maakt me enorm blij.”

“I can do all things.” – Stephen Curry 💯🔥🏀💨 #babylandonlee #stuffcurry #chubnation #stephencurry #stephcurry

Een foto die is geplaatst door Baby Landon (Stuff Curry™) Lee (@babylandonlee) op

👶🏽 Effortless joy! #babylandonlee #stuffcurry #dubnation

Een foto die is geplaatst door Baby Landon (Stuff Curry™) Lee (@babylandonlee) op

“Ik hoop dat hij het opneemt voor anderen die gepest worden”

“Je weet nooit hoe diep je woorden iemand kunnen treffen – mensen hebben geen filter online en dat is erg droevig,” zegt Jessica. “Ik hoop dat wanneer Landon ouder wordt, hij het opneemt voor anderen die gepest worden.”

Bron: Buzzfeed

Lees ook: 10 dingen die alleen moeders van mollige baby’s weten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*