Internetheld: Toffe steward laat dreumes vliegen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

“Kunnen jullie deze foto bij jullie medewerker van de cabincrew bezorgen? Onze zoon heeft het zo ontzettend naar z’n zin gehad met deze fantastische heren, top!” Dit schreef Peppel Lammers bij onderstaande foto op de Facebookpagina van Transavia, waarop je een jochie hard ziet lachen in de armen van een vliegtuigmedewerker.

Lieve steward laat dreumes vliegen

Op de foto zie je Peppels zoontje Sijmen hard genieten, terwijl hij door een steward door het vliegtuig wordt gevlogen. Inmiddels is de steward herkent, het is de 32-jarige Vidjai Doerga-Misier uit Zoetermeer. Hij vertelt in het AD: “Ik kwam Sijmen tegen toen hij naar de cockpit op weg was. Ik zei tegen hem: Oh, dus jij wil vliegen? Ik nam het jongetje op mijn arm om hem te laten zweven door het vliegtuig. Zijn vader nam een foto, maar ik had nooit verwacht dat die actie op deze manier in de spotlight zou komen.”

//www.facebook.com/photo.php?fbid=974044889294443&set=o.60337830059&type=1&permPage=1

Onder de foto reageren mensen met ‘Deze man verdient een extra centje. Kijk eens hoe goed hij met zijn klanten omgaat, een dikke duim’ en ‘Transavia mag blij zijn met zo’n spontane man!’ Sommige ouders proberen hem zelfs te boeken voor hun eigen vlucht in de zomervakantie aangezien hun kinderen ‘ook wel wat vermaak kunnen gebruiken’.

Bron: AD.nl // Foto ‘Steward’ via Shutterstock

Lees ook: Vliegen als zwangere vrouw – tot wanneer?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*