Hilarisch: slow motion-beelden van de reacties op zwangerschapsaankondiging

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Danny en Ciera bedachten een slim plan om hun familie en vrienden te verrassen met hun zwangerschapsaankondiging. Ze filmden hun reacties in super-slow motion en zetten alle prachtige reacties bij elkaar in een grappig filmpje. Zelfs de hond is verrast!

Nep interview

Om hun familie en vrienden te verrassen, zetten Danny en Ciera hun ouders, grootouders, broer en vrienden op stoelen om een ‘interview’ te doen. De familieleden en vrienden zitten helemaal klaar voor de vragen die ze denken te krijgen. ‘Kan ik aan m’n neus peuteren?’ vraagt een opa. Maar wat niemand verwacht is dat hen een grote verrassing te wachten staat.

Bekijk ook dit geniale filmpje: babyhapje als zwangerschapsaankondiging.

Slow motion-beelden van reactie op zwangerschapsaankondiging

Terwijl Ciera’s ouders helemaal klaar zitten voor het interview krijgen ze een bord in handen die ze aan de camera moeten laten zien. ‘Grootouders per april 2016,’ staat er op het bord. Als Ciera’s vader het bord omdraait, verandert het beeld naar in slow motion. Met open mond en lachende ogen zien we de ouders, grootouders, vrienden en familie voorbijkomen. Een grappig gezicht! Zelfs de hond is verrast. Met grote ogen en z’n oren omhoog kijkt hij de camera aan.

Bekijk ook de reacties die deze Nederlandse man kreeg op de zwangerschapsaankondiging.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*