Fantastische bevallingsfoto: Verrassing: het is een jongen!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Hoeveel je ook plant en regelt, sommige dingen kan je echt niet voorzien. Koto Nakamura en Sina Niakansafy kwamen er na de bevalling achter dat ze geen meisje, maar een jongen hadden gekregen!

Verrassing: geen meisje maar een jongen

Koto Nakumura en haar man Sina Niakansafy waren superblij dat ze hun eerste kindje zouden krijgen. Er werd hen verteld dat ze een meisje zouden krijgen, dus zoals dat gaat, bereidden ze alles voor op de komst van een schattig dochtertje. Maar toen de baby eenmaal geboren was, bleek het toch een jongen te zijn! Fotografe Jes Jackson was erbij en legde het verrassende moment vast.

Verbaasde blik op gezicht moeder

De blik op Koto’s gezicht zegt genoeg: verbazing van top tot teen! En dat is niet zo gek. Als je verteld wordt dat je een meisje krijgt, houd je echt geen rekening meer met de mogelijkheid dat het toch een jongetje kan zijn. Zelfs al zouden vrienden van je meemaken dat het geslacht van de baby niet blijkt te zijn wat ze dachten, dan nog zou je dit niet bij jezelf verwachten. Tot het daadwerkelijk gebeurt.

Lees ook: Verrassing! We hebben een adoptiedochtertje

Grappen over geslacht baby

Jes Jackson vertelt dat van alle geboortes die ze gefotografeerd heeft, dit de eerste bevalling was, waar het geslacht anders bleek te zijn dan de verwachting. Vóór de bevalling hadden Koto en de verloskundige nog grappen gemaakt over dat de baby zometeen een ander geslacht zou kunnen hebben. De verloskundige vertelde nog een verhaal over iemand waarbij dit gebeurd was. Ze lachten er gezamenlijk om, maar niemand dacht dat het hun ook zou overkomen.

blije ouders met baby ondanks geslacht

Prachtige meisjesbaby blijkt jongen te zijn

Koto was zat helemaal in de bevalling van haar prachtige baby en we zeiden allemaal: ‘Ze is mooi, je babymeisje is hier!’,” legt Jes uit. “En de dokter zei: ‘Hmmm, misschien moet je dat dubbel checken.'” Eerst dacht iedereen dat de dokter een grapje maakte en ze lachten allemaal. Maar toen de dokter meedeelde dat het verwachte meisje in feite een jongen was, keek Koto recht in de camera met een blik die ieder moeder zou hebben als ze net de shock van haar leven kreeg.

verraste moeder krijgt jongen in plaats van meisje geslacht
onverwacht krijgen jongen

Groot en gracieus

Moet je je voorstellen: de naam die je bedacht had voor je baby, moet je opeens herzien. De kleertjes die je gekocht had, kan je weggeven. De roze babyspulletjes, verkopen. Het duurde even voor de ouders op een naam voor hun zoontje kwamen: Taiga. Taiga is Japans voor ‘groot en gracieus’. Een mooie naam voor een verrassende zoon. De ouders zijn superblij met hun kleine jongetje!
moeder en zoon samen
liefdevolle blik moeder met jongen
Beelden: Jes Jackson

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*