Heftig: gezinsfoto na vijf miskramen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Dit familieportret zorgde voor een brok in onze keel. Te zien is een stelletje, hun zoon en de vijf baby’s die ze zijn verloren door een miskraam.

Fotografe Deanndra M Xaynhachack van DMX Photography plaatste onderstaande foto op haar Facebook en kreeg hier heel veel reacties op. Onder de foto vertelde de fotografe dat moeder Kathryn Bailey en haar man een portret wilden van hun hele familie, bestaande uit acht, om de waardevolle herinneringen te bewaren aan de vijf baby’s die ze door miskramen waren verloren. Deanndra: “Dit is de uiteindelijke foto die ik voor hen heb gemaakt. Het kostte me een paar dagen, deze foto viel me zwaar, ik kan me niet voorstellen hoe zij elke dag moeten lijden. Mijn hart breekt voor haar en haar familie.”

De moeder, Kathryn, is ook een fotografe, en zij plaatste de foto ook op haar Facebookpagina.

“There is no greater agony than bearing an untold story inside you.” – Maya Angelou

Posted by Kathryn Bailey on woensdag 7 oktober 2015

Veel mensen waren geraakt door de foto en mensen reageerden massaal. Een moeder schreef: “Ik heb tranen in m’n ogen. Ik ben ook door dit verdriet gegaan en zoek naar een manier om hen te blijven herdenken. Dit is verreweg de mooiste en meest ontroerende manier die ik ken.”

Iemand anders schreef: “Deze foto benam me letterlijk de adem en toen ik een paar reacties had gelezen was ik aan het huilen. Ik heb nog nooit een kind verloren, ik heb twee kinderen en er gaat geen dag voorbij waarop ik me niet realiseer hoe gezegend ik ben. Mijn hart gaat uit naar iedereen die dit verlies heeft moeten doorstaan, ik wens jullie vrede.”

De foto deed ons erg denken aan die andere heftige foto, waarop je een schaduw van een overleden vader ziet, samen met zijn vrouw en kindje.

Foto ‘Vader, moeder en kind’ via Shutterstock.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*