Zo gaat de royal baby heten, aldus voorspellingen…

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Nog heel eventjes en we weten of Prins George een broertje of een zusje krijgt… Prinses Kate is eind april uitgerekend (volgens sommige bronnen op 25 april) en de gokkantoren draaien overuren. Je kunt je geld inzetten op de naam van de baby, het geslacht, de haarkleur en zelfs de geboortedag. Bij hun eerste kindje hadden de gokkers de naam George goed voorspeld, dus we zijn benieuwd hoe dichtbij ze nu zitten…

De roze jas

Het koninklijke paar zegt dat ze nog niet weten of ze een jongen of meisje krijgen, maar toen Kate pasgeleden (bij haar laatste publieke optreden) een felroze jas aantrok kwamen de geruchten op gang: zou er een prinses aankomen…?

//nl.pinterest.com/pin/468585536205365307/

Mysterieuze stijging

Afgelopen weekend gebeurde er ineens iets raars: vanuit het niets waren er steeds meer gokkers die hun geld erop inzetten dat de baby Sam gaat heten. Een hele goeie vriend van het koppel heet zo, en mensen denken dat hij misschien vernoemd gaat worden. De naam is een afkorting van zowel Samuel als Samantha, dus hij zou zowel voor een jongen als een meisje kunnen… Anyway, de volgende namen worden voorspeld:

Voor een meisje:
 1. Alice
 2. Elizabeth
 3. Charlotte
 4. Victoria
 5. Alexandra
 6. Diana
En voor een jongen:
 1. Arthur
 2. Henry
 3. James
 4. Sam
 5. Philip

Nog heel eventjes wachten en dan zullen we weten of de gokkers gelijk hadden!

Bron foto: Skeezix 1000 Wiki license CC BY 2.0

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*