Wow! Dit lijkt een gewone paaldanseres, maar dan…

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Sarah ging tijdens al haar zwangerschappen door met paaldansen en omarmde haar zwangere buik volledig. “Het brengt je dichterbij je kindje.”, vertelt de voormalig paaldanseres.

Paaldanseres omarmt zwangere buik volledig

Sarah werkt bij Cirque du Soleil, maar kon het paaldansen niet vaarwel zeggen toen ze zwanger werd. De oefeningen zorgen ervoor dat ze in vorm blijft, maar dat is niet het enige, vertelt ze. “Ik geniet van mijn zwangere buik, in plaats van het te verstoppen. Hierdoor word ik niet onzeker over mijn lichaam, in tegenstelling tot veel andere zwangere vrouwen.”

Geen gevaar voor baby’s

Om de baby nooit in gevaar te brengen, zorgde ze ervoor dat ze nooit hoger dan 1,5 meter boven de grond was. Ook waren de choreografieën zorgvuldig voorbereid, zodat er de kans dat er iets mis zou gaan, heel klein werd. “Mensen zijn heel bemoedigend en ik heb geen kritisch commentaar gehoord.” vertelt ze.

Prachtige fotoshoots

Sarah hoopt vrouwen te inspireren om hun zwangere lichaam te accepteren en er met trots mee om te gaan. Ze deed verschillende fotoshoots, waarin haar zwangere buik mooi dat haar recht komt. De krachtige zwangerschapsfoto’s zie je hieronder terug. Onderaan de pagina vind je een filmpje waarin Sarah paaldanst met haar zwangere buik.

paaldanseres zwangere buik

Paaldanseres zwanger

Fotografie: Phil Nee

Bron: Diply

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*