Bijzondere zwangerschapsfotoshoot met een jurk van melk

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wat zeg je? Een jurk gemaakt van melk? Fotografe Lizzy McMillan geeft de kijker een inkijkje in een bijzondere zwangerschapsfotoshoot waarmee ze een jurk van melk creëerde.

Fotograaf creëert positiejurk van melk

De foto’s van Lizzy McMillan zijn zeker niet doorsnee. Toen Lizzy met het idee kwam om een melkjurk in elkaar te zetten met verschillende foto’s reageerde de meeste mensen alsof ze gek was. “Denk je echt dat iemand bereid is jou een uur lang melk tegen hen aan te laten gooien?” werd er gevraagd.

Zwangere vriendin staat model voor melkjurk

Gelukkig was een van Lizzy’s beste vrienden zwanger en bereid om aan deze onconventionele fotoshoot mee te werken. In twee artistieke foto’s geeft ze een prachtig beeld van de zwangerschap met een bijzonder effect: door verschillende foto’s over elkaar te leggen, gaf ze een zwangere vrouw twee jurken van melk.

Lees ook: oh nee! Deze fotoshoot verliep niet zoals verwacht…

45 minuten en veel gelach

“Ik instrueerde mijn assistent hoe ze moest afwisselen tussen melk gooien en en melk gieten over het model om ervoor te zorgen dat het de bedekking en de spatten kreeg, die ik voor me zag.” In totaal duurde de fotoshoot 45 minuten met heel veel lachbuien.jurk van melk maken behind the scenes

Prachte foto’s van jurk gemaakt van melk

De uiteindelijke beelden zien er fantastisch uit! Vanaf de heupen spat de melk uiteen. De ene keer met een open rug, de andere keer met ruches langs de schouders.
zwangerschap jurk gemaakt van melk

zwanger jurk gemaakt van melk

Bron: Popsugar

Bekijk ook: prachtig licht tijdens zwangerschapsshoot in Lage Vuursche.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*