Goed idee of niet? – Kim Kardashian eet haar placenta

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Je eigen placenta opeten… Zou jij het doen? Kim Kardashian deelde deze week in een blog dat ze de pillen gemaakt van de placenta van haar jongste kindje Saint heeft opgegeten.

Kim Kardashian eet placenta

De meeste vrouwen huiveren bij het idee, maar Kim Kardashian is erg enthousiast over het eten van haar placenta. Na het horen van verhalen van moeders die na de geboorte van hun eerste kind een postnatale depressie hadden gekregen, maar zich na het eten van de placenta bij het tweede kind helemaal gelukkig voelden, wilde Kim dit graag zelf proberen.

Niets mis met pil gemaakt van eigen hormonen

Kim vertelt in haar blog: “Ik wilde echt geen babyblues en bedacht me dat er niets mis kan gaan, als ik een pil neem van mijn eigen hormonen – gemaakt door mij, voor mij. Ik begon onderzoek te doen en las hoe zoveel moeders hetzelfde voelden en vertelden dat het hele genezingsproces zo veel makkelijker was.”

‘Stroom van energie’ door eten placenta

Volgens Kim Kardashian werkt het eten van de placenta echt! “Elke keer als ik een pil neem, voel ik een stroom van energie en ik voel me echt gezond en goed. (…) Ik raad het echt voor iedereen aan die erover nadenkt.” Wij weten het nog niet… Zou jij je eigen placenta opeten?

Bron: Hot Moms Club

Lees ook: Bijzondere foto: een hartvormige placenta.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*