Geniaal geboortekado: een levensboom

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

OnceUponaTree_Bo+mint_28frames_€129_Kids roomEen levensboom vol met foto’s van je geliefdes en van mooie herinneringen: dat is de Onceuponatree. Ontwerpster Femke Hertsenberg bedacht dit supergave interieurproduct, wat ideaal is als geboortekado, of als accessoire in je kinderkamer: je kunt ‘m namelijk volstoppen met foto’s van vriendjes en vriendinnetjes. Femke: “Ik hoop dat met mijn bomen veel mooie verhalen worden verteld!”

Babyhuis

De boom is niet alleen heel mooi, er gaat ook nog een heel verhaal achter schuil: een deel van de productie wordt bijvoorbeeld in een sociale werkplaats in Amsterdam verzorgd. En, nog gaver, Onceuponatree steunt het eerste Babybhuis van Nederland. Dit huis biedt baby’s, voor wie liefde en aandacht niet vanzelfsprekend zijn, zo lang als nodig is, een veilig en liefdevol thuis. Het Babyhuis geeft hiermee ouders, die geen andere uitweg zien dan de zorg voor hun baby (tijdelijk) over te dragen, de ruimte om te proberen hun leven weer in evenwicht te brengen.

OnceUponaTree verkoopt zowel handgemaakte houten als kartonnen levensbomen. Als je een boom koopt, krijg je een sjabloon waarmee je de juiste vorm foto kunt uitknippen. Je kunt de boom zelfs verven in je favoriete kleur.

OnceUponaTree_Bo DIY darkgreen chalkboard paint_28frames_€99_Kids room (1)

Ook leuk als geboortekado: een unieke knuffel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*