Wie zijn kindje Quinoa noemt, krijgt $10.000 van dit restaurant!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het is een mooie publiciteitsstunt: de eerste kersverse papa en mama die hun kindje vernoemen naar de hippe graansoort quinoa, krijgen van de Amerikaanse restaurantketen BJ’s Restaurant & Brewhouse 10.000 dollar. Het wordt wel uitgekeerd in cadeaubons die je in het restaurant moet besteden.

ceviche-855176_640Waarom de keten deze erg ludieke actie organiseert? Er staan 2 nieuwe gerechten op de kaart op basis van quinoa (gegrilde kip met spinazie en quinoa en geroosterde zalm met quinoa), en daarom organiseren ze deze actie, zo vertelt chef marketing Kevin Mayer: “We denken dat Quinoa een geweldige babynaam kan zijn, en wie weet, misschien start er nu wel een trend.”

Lees ook: de meest bizarre meisjesnamen van 2014 in Nederland (en weet je… Qinoa staat ertussen!)

“We zijn zo enthousiast over de 2 nieuwe gerechten, dat we iets groots en misschien wel een beetje iets geks wilden doen,” aldus Kevin. Een beetje gek kun je het inderdaad noemen – je krijgt dus voor $10.000 aan cadeaucheques van BJ’s Restaurant & Brewhouse als je je zoon of dochtertje Quinoa noemt. Wij denken dat er vast wel mensen zijn die met deze actie mee willen doen – getuige de meest bizarre babynamen die er wereldwijd bestaan.

Er maakt trouwens maar één winnaar kans op de $10.000 aan cadeaucheques, namelijk de eerste vader of moeder die zijn kind Quinoa noemt. De wedstrijd eindigt op Labor Day (7 september). Ben je geïnteresseerd? Hier kun je het wedstrijdreglement nalezen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*