[Fotoserie] Vrouw bevalt voor de deur van het ziekenhuis

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

“Dit was de snelste, ongelofelijkste, mooiste geboorte die ik ook heb mogen fotograferen!”  Dit zegt Emily Robinson over deze bizarre bevalling, waarbij de baby zo snel kwam dat de moeder vóór de deur van het ziekenhuis is bevallen. Dit soort verhalen hoor je natuurlijk wel vaker, maar dit keer is de hele bevalling gefotografeerd. Wij hebben de beelden! Onderaan de blog vind je ook nog een filmpje over deze bijzondere gebeurtenis.

Emily: “Amy Beth en haar man Joe vertelden me van tevoren dat de eerste bevalling bij Amy erg snel was gegaan. Ook bleek Amy goed tegen pijn te kunnen. Daarom dacht ik dat het een goed idee zou zijn om ook haar tocht naar het ziekenhuis te fotograferen – omdat ik ervan uit ging dat het geen 24 uur zou duren.  We spraken af dat Amy zo lang mogelijk thuis zou blijven en dat ik zou fotograferen vanaf het moment dat zij vertrokken.”

“Toen we bij het ziekenhuis aankwamen stond de verloskundige toevallig buiten al te wachten. Er was geen paniek, we dachten niet dat de baby al zou komen. Maar Amy liep de stoep op, leunde tegen de muur en zei ‘de baby komt al.’ Ze was heel rustig.”

amy-birth-blg001

Vader Joe ging snel op zoek naar een rolstoel en de verloskundige ving de baby op. Er zat nog geen minuut tussen Amy die tegen de muur leunde en het moment dat de baby eruit kwam! Het was hectisch en snel, maar ook kalm en vrolijk. Het leek wel een film.”

amy-birth-blg002 amy-birth-blg003

Moeder Amy: “Mijn favoriete foto is die van Joe, waar hij vol blijdschap op staat.”

amy-birth-blg004

Emily: “Het was de allereerste keer dat ik een moeder met pasgeboren baby het ziekenhuis ín zag rijden in plaats van eruit! Baby Sienna is perfect en prachtig!”

amy-birth-blg006

amy-birth-blg007

amy-birth-blg009

amy-birth-blg010

amy-birth-blg011

amy-birth-blg012

amy-birth-blg013

amy-birth-blg014
Deze bevalling haalde allerlei nieuwsprogramma’s, hieronder een van de fragmenten:

Lees ook: vanmorgen is er een baby in de file op de A1 geboren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*