Foto van regenboogbaby inspireert ouders wereldwijd

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Charlotte is nog maar een pasgeboren baby’tje, maar haar foto inspireert duizenden mensen wereldwijd. Als regenboogbaby staat ze symbool voor hoop.

Prachtige foto van regenboogbaby

Fotografe Jen Priester maakte een prachtige foto van baby Charlotte die duizenden ouders aanspreekt. Charlotte is een regenboogbaby en dat liet de fotograaf duidelijk zien op de foto. Ze maakte met stofjes een regenboog en legde Charlotte op een pluizig ‘wolkje’ neer. Toen ze de foto op internet plaatste, verspreide die zich razendsnel.

Teken van hoop

Een regenboogbaby is een baby die geboren wordt, nadat ouders een kindje verloren hebben. De regenboog die zichtbaar wordt als er na regen zon komt, is het een teken van hoop; net als een eerste baby na een miskraam of doodgeboorte. Veel ouders herkennen zich in de foto van Charlotte. Een moeder schrijft: ‘Ik ben momenteel zwanger van mijn regenboogbaby en dit is een erg goed idee. Ik zal zeker uitzoeken hoe ik dit kan laten doen.’

Bekijk ook dit inspirerende filmpje van eerste levensjaar te vroeg geboren baby.

Regenboog op z’n kop

De regenboog in de foto is erg speciaal: het staat op z’n kop. Jen legt uit waarom: “De regenboog komt van de hemel naar de aarde (rood bij de hemel en violet bij de aarde) om Gods trouw te laten zien. Hier heb ik ervoor gekozen om het te laten beginnen van de aarde naar de hemel om het ontvangen van Gods trouw te laten zien.”

Regenboogbaby’s

Het symbool van de regenboog is zo aansprekend dat we op zoek gingen naar andere newbornshoots van regenboogbaby’s. We vonden deze toffe foto’s:

#rainbowbaby #birthpix #raleighbirthphotography #raleighnewbornphotography

Een foto die is geplaatst door Amanda Ditzel (@mandasphotos) op

Bron: Babyology – Foto ‘regenboogbaby‘ via Shutterstock

Lees ook: trotse moeders laten hun regenboogbaby’s aan de wereld zien.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*