Filmpje: zes broers reageren op komst zusje

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

“Ze is zo klein! Ik wist niet eens dat baby’s zo klein waren,” zegt Jackson over zijn kleine zusje. Hij is de oudste van zes jongens. Maar nu hebben ze een klein babyzusje gekregen! In een filmpje worden hun reacties op hun zusje opgenomen. Als we kijken weten we het zeker: Ruby Jane heeft de liefste broers die ze zich kan wensen!

Voor het eerst een zusje

Een meisje in de familie is echt wat nieuws. De jongens zijn niet gewend dat er een meisje met roze jurkjes in hun huis is.

Bekijk ook: lief! Broertje moedigt zusje aan bij eerste stapjes.

Jackson (13): “Ik zie ernaar uit om met haar op te groeien, omdat ik niet weet hoe het zal zijn. Ik ben opgegroeid met jongens. Ik bedoel keer zes!” Zijn jongere broertje Houston (5) weet ook nog niet echt wat hij kan verwachten van een meisje: “Ik maak me zorgen om het roze”. Maar Shepherd (4) is al gerustgesteld: “Ze is schattiger dan ik dacht dat ze zou zijn.”

broer geeft kusje aan nieuw zusjeZorgzame broers

De broers zijn zo lief met Ruby Jane! Terwijl ze aan de camera vertellen wat ze van haar vinden, wordt het meisje overladen met kusjes en knuffels.

“Ik ga haar zeker beschermen! Als ze oud genoeg is voor een vriendje en ze brengt hem thuis… Alles wat ze gaat zeggen is: ‘Dit zijn mijn broers… Als je mij wilt hebben, moet je door hen heen,'” zegt Campbell (10). Ook Sawyer (7) wil zijn zusje beschermen: “Als ik haar kwijt zou raken, zou ik mij aansluiten bij een politiekorps en ik zou me zeker zorgen maken.” Kleine Knox (2) hoeft niets te zeggen. Heel voorzichtig geeft hij een kusje aan zijn zusje.

Foto ‘broer geeft kusje aan baby’ via Shutterstock

Lees ook: 5 tips om je peuter voor te bereiden op de baby + boekentips.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*